Poteci tematice din împrejurimile Turzii (Video)


Potecile tematice se deosebesc de alte tipuri de poteci turistice, prin existenţa unor panouri informative amplasate de-a lungul potecii. Amenajate cu grijă, potecile tematice pot deveni instrumente valoroase de educaţie pentru „lecţii în aer liber” sau pur şi simplu o modalitate de a transforma o drumeţie obişnuită într-o experienţă memorabilă.

In materialele video din playlist va prezentăm poteci tematice din împrejurimile Turzii si imagini de la diferite activități desfășurate pe potecile tematice, in perioada 2014-2018.

Poteci tematice prezentate:
1. Cheile Turzii – Detectivii naturii (informații suplimentare) / Selectii VIDEO
2. Cheile Tureniului – Aventură în Epoca de Piatră (informații suplimentare) / Selectii VIDEO
3. Bedeleu-Șipote – Pietrele Vorbitoare (informatii suplimentare) / Selectii VIDEO
4. Scărița-Belioara – Natura în culori (informatii suplimentare) / Selectii VIDEO
5. Rimetea – Minunile de la Rimetea – (informatii suplimentare) / Selectii VIDEO

Materiale video, realizate în cadrul proiectului Junior Ranger TV, proiect realizat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi Administraţia Natura 2000 Trascău. Proiect finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

Informatii suplimentare: www.potecitematice.juniorranger.ro

Brosura informativa: Poteci tematice pe Valea Ariesului


Junior Ranger TV este un proiect de informare și promovare a activităților educative și recreative, desfășurate în natură. Vor fi realizate și promovate diferite materiale pentru cunoașterea si protecția naturii și a importanței rezervațiilor naturale pentru dezvoltarea responsabilă a comunităților locale.

Junior Ranger “Potaissa” este un program educativ adresat tinerilor din Turda şi împrejurimi. Prin organizarea de activităţi pentru cunoaşterea şi protecţia naturii şi prin realizarea de poteci tematice, se urmăreşte diversificarea activităţilor educative şi de recreere la nivel local. Imaginile și filmările realizate, vor fi incluse în videoclipurile de promovare a activităților educative în natură și a potecilor tematice din împrejurimile Turzii.


Informaţii suplimentare:
Junior Ranger POTAISSA (program coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa”)
Tel. 0744.678674, e-mail: potaissa@juniorranger.ro, web: www.juniorranger.ro, Facebook


Dă mai departe ...

Postari similare