Wild Kids 2019

În perioada mai-august 2019, CETM Albamont, împreună cu partenerii FET Potaissa din Turda și Asociația Ecouri Verzi din Cluj-Napoca, implementează proiectul denumit „Wild Kids – Ateliere de aventură în Natură”. Proiectul este finanțat de Fundația pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc și MOL România. Proiectul presupune diversificarea și îmbunătățirea metodelor educative pentru natură adresate copiilor și tinerilor din cadrul Centrului nostru multifuncțional din Rimetea.

Elementele principale ale proiectului sunt realizarea unei infrastructuri specifice activităților educative în natură la Rimetea (construirea unui observator și a unei punți suspendate la nivelul coronamentului copacilor, amplasarea de cuiburi artificiale și hrănitori pentru păsări, panouri, amenajarea unor trasee educative etc.) precum și organizarea a patru activități educative de câte 3 zile cu copii și tineri.

Scopul acestor activități este oferirea de informații referitoare la ariile naturale protejate, speciile ocrotite, conduita în natură, voluntariat și altele, atât în cadrul Centrului cât și pe teren, cu ajutorul unor animatori experimentați. O noapte o vom petrece la Rimetea, în regim de pensiune, iar cealaltă noapte vom dormi la cort în mijlocul naturii. Noi oferim cazarea, hrana, corturile, sacii de dormit, saltelele izolatoare și voia bună!

Copiii și tinerii care doresc să ia parte la activitățile din cadrul proiectului trebuie să îndeplinească cumulat următoarele condiții: să locuiască pe suprafața sau vecinătatea Munților Trascău (inclusiv Alba Iulia, Teiuș, Aiud, Turda, Cluj-Napoca), să fie elevi de gimnaziu, liceu sau studenți, cu vârsta de maxim 20 ani și să manifeste interes pentru natură.

Mini-taberele vor fi organizate pe grupe de vârste similare iar activitățile derulate vor fi în concordanță cu specificul grupurilor. Participanții minori vor prezenta acordul scris al unui părinte, pe un format pus de dispoziție de noi.


Pentru înscrieri sau orice întrebări, ne puteți contacta la office@albamont.ro sau trimite mesaj paginii CETM Albamont (facebook)


Wild Kids 2019 @ Google Foto


Dă mai departe ...

Postari similare