JunioriVara 2019


În perioada MAI–SEPTEMBRIE 2019, vor fi organizate mai multe activităţi educative pe potecile tematice din împrejurimile Turzii (drumeţii, concursuri, activităţi de observare şi ateliere educative). Activităţile sunt adresate în principal tinerilor din Turda şi din comunele de pe Valea Arieşului, dar şi copiilor şi turiştilor aflaţi în vacanţă în comunele situate în vecintatea sitului Natura 2000 Trascău.

Activitati Junior Ranger (model):
Detectivii naturii, Aventura Junior Ranger, Aventură în Epoca de Piatră, Călătorie spre centrul pământului, Natura in culori, Foto-Safari si Sunet-Safari, Căsuța din pădure, O zi din viata plantelor / animalelor, Pe 2 roți, Între cer și pământ, etc.

Ce vom face:
drumeții și orientare pe hartă și cu busola, identificarea si observarea plantelor și animalelor, activități artistice și fotografie în natură, ne jucam și invățăm (forme de relief, geologie, meteo, astronomie), sporturi montane (escaladă, rapel, cicloturism)

Activități cu durata de 1 zi sau mai multe …
Grup: intre 6 si 18 copii sau tineri (3-6 ani, 7-12 ani, 13-16 ani)

Pentru mai multe informatii si planificare activități vezi Calendarul Junioresc (link aici) 🙂


Informaţii suplimentare:
Junior Ranger POTAISSA (program coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa”)
Tel. 0744.678674, e-mail: potaissa@juniorranger.ro, web: www.juniorranger.ro, Facebook


Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului JuniorRanger.RO, proiect realizat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi CETM Albamont. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL Romania, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

„Prin activitățile și materialele ce vor fi realizate în cadrul proiectului, dorim să promovăm rolul activităţilor de tip Junior Ranger în rândul comunităţilor locale, dar şi a vizitatorilor şi turiştilor, atât ca programe educative, dar şi ca activităţi model pentru dezvoltarea unor pachete ecoturistice locale (programe de turism pentru familii, programe tematice de cicloturism, drumeție, fotografie, observarea plantelor şi animalelelor)” Roşca Alin, coordonator proiect


Activități juniorești 2019 !


Activități juniorești 2019 !


#JuniorInsta

[instagram-feed num=20 cols=4 showbutton=true]

Dă mai departe ...

Postari similare