JunioriVara 2017


În perioada IUNIE–SEPTEMBRIE 2017, vor fi organizate mai multe activităţi educative (drumeţii, concursuri, activităţi de observare şi ateliere educative). Activităţile sunt adresate în principal tinerilor din Turda şi din comunele de pe Valea Arieşului, dar şi copiilor şi turiştilor aflaţi în vacanţă în comunele situate în vecinatatea sitului Natura 2000 Trascău.

Activitati Junior Ranger (model):
Detectivii naturii, Aventura Junior Ranger, Aventura in Epoca de Piatra, Calatorie spre centrul pamantului, Natura in culori, Foto-Safari si Sunet-Safari, Casuta din Padure, O zi din viata plantelor / animalelor, pe 2 roti, Intre cer si pamant, etc.

Ce vom face:
drumetii si orientare pe harta si cu busola, identificarea si observarea plantelor si animalelor, activitati artistice si fotografie in natura, ne jucam si invatam (forme de relief, geologie, meteo, astronomie), sporturi montane (escalada, rapel, cicloturism)

Activitati cu durata de 1 zi sau mai multe.
Grup: intre 6 si 18 copii sau tineri (4-7 ani, 7-13 ani, 14-18 ani)
Insotitori: 1 animator la 8-10 copii, animatori specializati (flora & fauna, foto, escalada, etc)


Informaţii suplimentare si inscrieri:
Junior Ranger POTAISSA (program coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa”)
Tel. 0744.678674, e-mail: potaissa@juniorranger.ro, web: www.juniorranger.ro, Facebook

{oziogallery 197}


Activitatile sunt organizate in cadrul proiectului “Descoperă ariile protejate de pe Valea Arieşului”, proiect coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi realizat în parteneriat cu Administraţia Natura 2000 Trascău. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL Romania, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

Junior Ranger “Potaissa” este un program educativ adresat tinerilor din Turda şi împrejurimi.
Prin organizarea de activităţi pentru cunoaşterea şi protecţia naturii şi prin realizarea de poteci tematice, se urmăreşte diversificarea activităţilor educative şi de recreere la nivel local.

Dă mai departe ...

Postari similare