Juniori editori 2018


Junior Ranger TV este o platformă dedicată promovării activităților educative pentru cunoașterea naturii. În anul 2018, peste 150 de tineri din Turda au participat la diferite activități educative, prilej cu care au fost colectate numeroase informații si imagini. Pentru a creste impactul și vizibilitatea activităților desfășurate, ne dorim o implicare activă și directă a tinerilor și in activități de editare și montaj foto-video, precum și in activități de informare și promovare.

In luna octombrie 2018, am desfășurat activități de informare la 2 școli implicate in proiect, unde am vizionat diferite materiale realizate în 2018 și am prezentat modul de realizare (montaje foto, videoclipuri), softuri utilizate, aparatură folosită, etc. Dintre participanții la activitățile desfășurate în anul 2018, au fost selectați 20 de tineri care au partcipat la mai multe ateliere de lucru, în care am desfășurat activități de editare video și prelucrare grafică, folosind software specific și aparatură dedicată.

Materialele video realizate au fost vizionate le diferite evenimente publice si vor fi prezentate si pe internet (website, canal youtube), iar panourile realizate, cu montaje foto, vor fi expuse la diferite activități informative si educative.

Album foto Google: Junior Editor 2018Activitățile au fost organizate în cadrul proiectului Junior Ranger TV, proiect realizat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi Administraţia Natura 2000 Trascău. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

Junior Ranger “Potaissa” este un program educativ adresat tinerilor din Turda şi împrejurimi. Prin organizarea de activităţi pentru cunoaşterea şi protecţia naturii şi prin realizarea de poteci tematice, se urmăreşte diversificarea activităţilor educative şi de recreere la nivel local. Imaginile și filmările realizate, vor fi incluse în videoclipurile de promovare a activităților educative în natură și a potecilor tematice din împrejurimile Turzii.

Junior Ranger TV este un proiect de informare și promovare a activităților educative și recreative, desfășurate în natură. Vor fi realizate și promovate diferite materiale pentru cunoașterea si protecția naturii și a importanței rezervațiilor naturale pentru dezvoltarea responsabilă a comunităților locale.


Informaţii suplimentare:
Junior Ranger POTAISSA (program coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa”)
Tel. 0744.678674, e-mail: potaissa@juniorranger.ro, web: www.juniorranger.roFacebook


Junior Ranger TV is a website dedicated to promoting educational activities to discover and protect nature. In 2018, more than 150 young people from Turda participated in various educational activities, gathering valuable information and images. To increase the impact and visibility of our activities, this event aims to involve young people in photo and video editing, as well as in information and promotion activities.

Dă mai departe ...

Postari similare