Culorile toamnei 2018Activități organizate în cadrul proiectului Junior Ranger TV, proiect realizat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi Administraţia Natura 2000 Trascău. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul componentei Arii protejate a programului Spaţii Verzi.

Junior Ranger “Potaissa” este un program educativ adresat tinerilor din Turda şi împrejurimi. Prin organizarea de activităţi pentru cunoaşterea şi protecţia naturii şi prin realizarea de poteci tematice, se urmăreşte diversificarea activităţilor educative şi de recreere la nivel local. Imaginile și filmările realizate, vor fi incluse în videoclipurile de promovare a activităților educative în natură și a potecilor tematice din împrejurimile Turzii.

Junior Ranger TV este un proiect de informare și promovare a activităților educative și recreative, desfășurate în natură. Vor fi realizate și promovate diferite materiale pentru cunoașterea si protecția naturii și a importanței rezervațiilor naturale pentru dezvoltarea responsabilă a comunităților locale.


Informaţii suplimentare:
Junior Ranger POTAISSA (program coordonat de Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa”)
Tel. 0744.678674, e-mail: potaissa@juniorranger.ro, web: www.juniorranger.ro, Facebook


Albume foto (Google)

Toamna in Bedeleu – https://photos.app.goo.gl/qeGXixY45wsEFaSp6

Aventură în Epoca de Piatră – https://photos.app.goo.gl/1snbnrftM6nxb6gk7

Culorile toamnei la Șipote – https://photos.app.goo.gl/BTrUqrFUsbHWRPAz5

Potecătorii –  https://photos.app.goo.gl/UEvPUpTe3imMSKXRA

Dă mai departe ...

Postari similare