Cum se apără o bestie? Vulpea este isteață? Este adevărat că liliecii sunt orbi? De ce animalele sălbatice ajung în orașe?

Răspunsurile la aceste întrebări și multe alte lucruri interesante le vei afla din “Marea carte despre bestii”.


De asemenea, în imagini se ascund urmele lăsate de animale. Le poți găsi pe toate?

Aici vei întâlni tot felul de bestii înspăimântătoare, sălbatice și grozave din întreaga lume. Vei afla multe informații despre ele și despre modul în care mănâncă, vânează și supraviețuiesc.

 

În “Marea carte despre bestii”, minunatele ilustrații ale lui Yuval Zommer aduc la viață unele dintre cele mai curajoase, mai viclene sau mai înfricoșătoare fiare din regnul animal. Plină de fapte interesante de la consultantul pentru animale Barbara Taylor, această fermecătoare carte ilustrată este o modalitate frumoasă pentru părinți de a introduce copiii mici în lumea animalelor - și pentru copiii mai mari să învețe singuri.

 

În primele pagini, copiii învață că bestiile sunt animale sălbatice care nu pot fi îmblânzite și că toți se apără în moduri diferite.

Pe măsură ce cartea este parcursă, tinerii cititori întâlnesc bestii specifice, inclusiv urși, gheparzi, castori sau diavoli tasmanieni.

“Marea carte despre bestii” se apropie, de asemenea, tematic de lumea animalelor, privind animalele mitice, animalele din epoca de gheață, animalele de pe strada ta.

De asemenea, vei regăsii informații despre cum să salvezi animalele în pericol de dispariție.

 

Textul amuzant și conversațional, faptele uimitoare și imaginile glorioase și ciudate vor atrage copiii mici și mari.  


Despre autor:

Yuval Zommer a absolvit Colegiul Regal de Artă cu un masterat în ilustrație. A lucrat mulți ani ca director creativ la agenții de publicitate de renume, înainte de a deveni autor și illustrator foarte apreciat al non-ficțiunii. Uimitoarea serie “Marea carte” a fost publicată în 25 de țări și a fost selectată pentru numeroase premii, inclusiv UKLA Book Awards, The English Association's Nonfiction Award și Made for Mums Award. De asemenea, Yuval scrie și ilustrează o serie de cărți ilustrate sezoniere pentru Oxford University Press. Cu cartea “Marea carte despre bestii” este câștigătorul premiului pentru cărți ilustrate în anul 2018 la categoria non-ficțiune 4-7 ani. De asemenea, a fost nominalizat pentru medalia CILIP Kate Greenaway în anul 2018 cu aceeasi carte.

 

În cadrul editurii Didactica Publishing House mai puteți găsi 2 cărți minunate ilustrate cu talent de către Yuval Zommer: “Pas cu pas spre adâncimi” și “Pas cu pas spre înălțimi”.

5948495003296

Alte caracteristici

An aparitie
2020
Autori
Yuval Zommer
Traducator
Diana Trăncuță
Colectie
Enciclopedii de stiinta pentru copii
Editura
Didactica Publishing House
Format
23 x 34 cm
ISBN
5948495003296
Limba
Romana
Nr. pagini
64
Varsta
03-06 ani
06-09 ani

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.