#juniorranger #juniorrangerhub #potecitematice #ariiprotejate #educatiepentrunatura #resurseeducative


JuniorRanger.RO este o platformă online interactivă, dedicată promovării activităților educative pentru cunoașterea naturii, precum și a inițiativelor pentru protecția și conservarea biodiversității.

 

www.juniorranger.ro/hub este o secțiune dedicată în cadrul website-ului JuniorRanger.RO, prin care urmărim să facilităm accesul cat mai ușor și intuitiv la publicații și resurse utile pentru desfășurarea de activități educative pentru cunoașterea și protecția naturii.

 

Avem în vedere realizarea de materiale educative și informative (fișe de activitate, broșuri, hărți, materiale foto-video) care vor fi disponibile pentru descărcare si utilizare. Prin intermediul website-ului vor fi recomandate și alte materiale educative și informative realizate de diferite organizații și instituții din țară.


 

BIBLIOTECA VIRTUALĂ este grupată în următoarele categorii:

  • Publicații - recomandari de publicații pentru cunoașterea si protectia naturii 
  • Jocuri - recomandari de jocuri pentru cunoașterea si protectia naturii
  • Resurse digitale online - aplicatii, website, audio, video
  • Resurse utile - materiale educative, echipamente si accesorii, materiale de promovare

 

Pentru a fi mai ușor de căutat resurse specifice, am organizat o secțiune de RECOMANDĂRI, unde sunt grupate materiale si resurse utile, în diferite categorii specifice:

  • Poteci tematice 
  • Activități juniorești
  • Să învățăm despre natură (ex. aer, anotimpuri, apa, arbori, insecte, mamifere, păsări, plante, reptile, stele și constelații)
  • Determinatoare (tiparite + online)
  • Grupe de vârstă (recomandari de publicatii si materiale educative)
  • Publicații gratuite (tip pdf), pentru descărcare si utilizare.

 

Platforma si continutul vor fi ajustate și îmbunătățite în mod regulat, tinand cont de sugestiile și recomandările utilizatorilor.

 

Informaţii suplimentare:

JuniorRanger.RO - program coordonat de Fundatia de Ecologie și Turism Potaissa.

Tel. 0744.678674, e-mail: info@juniorranger.ro, www.juniorranger.ro


 

Website realizat in cadrul proiectului Junior Ranger Hub, proiect coordonat de Fundatia de Ecologie și Turism Potaissa și finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul programului Spații Verzi.

Informațiile prezentate exprimă exclusiv opinia autorilor, iar Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România nu pot fi făcuţi în nici un fel răspunzători.


Product added to compare.