Junior Ranger HubJuniorRanger.RO este o platformă interactivă, dedicată promovării activităților educative pentru cunoașterea naturii, precum și a inițiativelor pentru protecția și conservarea biodiversității.

În cadrul programului Junior Ranger, in ultimii 20 de ani am organizat numeroase activități educative pentru cunoașterea naturii, am amenajat mai multe poteci tematice și am realizat diferite broșuri, publicații și alte materiale educative, utile pentru organizarea de activități educative în natură.

”Am observat că în ultima perioadă a crescut interesul pentru activități în natură, inclusiv pe potecile tematice de pe Valea Arieșului, iar din partea vizitatorilor (părinți, educatori, turiști, etc) am avut numeroase solicitări pentru materiale educative și informații pentru organizarea de activități educative cât mai interesante. Din acest motiv am realizat o secțiune dedicată – www.juniorranger.ro/hub, în cadrul website-ului JuniorRanger.RO, prin care ne dorim să facilităm accesul cât mai ușor și intuitiv la publicații și resurse utile pentru desfășurarea de activități educative pentru cunoașterea și protecția naturii” (Alin ROȘCA, coordonator proiect)


Infomațiile sunt grupate în următoarele categorii:

  • Publicații – selectie de publicații pentru cunoașterea și protecția naturii 
  • Jocuri – recomandări de jocuri pentru cunoașterea si protectia naturii
  • Resurse digitale online – aplicații, website, audio, video
  • Alte resurse – materiale educative, echipamente si accesorii, materiale de promovare

În secțiunea RECOMANDĂRI, am grupat diferite materiale si resurse utile, pentru a fi mai ușor de căutat și folosit, pe grupe de vârstă sau pentru diferite activități sau categorii specifice:


Vom realiza și alte materiale educative și informative (fișe de activitate, broșuri, hărți, materiale foto-video) care vor fi disponibile pentru descărcare și utilizare. Prin intermediul website-ului vor fi recomandate și alte materiale educative și informative, realizate de diferite organizații și instituții din țară.

Platforma si continutul vor fi ajustate și îmbunătățite în mod regulat, ținând cont de sugestiile și recomandările utilizatorilor.

Informaţii suplimentare:

Junior Ranger.RO – program coordonat de Fundatia de Ecologie și Turism Potaissa 

Tel. 0744.678674, e-mail: info@juniorranger.ro, www.juniorranger.ro 


Website realizat în cadrul proiectului Junior Ranger Hub, proiect coordonat de Fundația de Ecologie și Turism Potaissa și finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul programului Spații Verzi. Informațiile prezentate exprimă exclusiv opinia autorilor, iar Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România nu pot fi făcuţi în nici un fel răspunzători.
Playlist youtube:  Junior Ranger Hub – resurse utile pentru activitati in natura

Dă mai departe ...

Postari similare