Junior Ranger Hub

Prin intermediul website-ului JuniorRanger.RO, ne propunem dezvoltarea la nivel regional, a unui hub educativ ”Junior Ranger”, suport pentru promovarea și dezvoltarea activităților educative pentru cunoașterea si protecția naturii. Avem în vedere realizarea de materiale educative și informative (fișe de activitate, broșuri, materiale foto-video) dar și organizarea de activități de instruire și informare (workshop-uri, expoziții, prezentări de materiale educative, etc).

Vom organiza și promova activități educative pentru cunoașterea naturii, atât de scurtă durată (1 zi) cât și ateliere (2-3 zile) sau tabere educative (5-7 zile), pe potecile tematice sau în celelalte perimetre educative din zonă, precum și în vecinătatea Centrului de instruire și monitorizare arii protejate „Mărioara Pușcaș”, de la Rimetea (AB).


JuniorRanger.RO își propune să devină o platformă interactivă, dedicată promovării activităților educative pentru cunoașterea naturii, precum și a inițiativelor pentru protecția și conservarea biodiversității.

Website-ul este organizat sub forma unui portal informativ adaptat la tehnologiile actuale, pentru o accesare mai intuitivă a conținutului. În meniul „NATURĂ”, sunt grupate articole de prezentare a potecilor tematice și articole despre arii protejate unde recomandăm organizarea de activități educative în natură. În meniul „AVENTURĂ” sunt prezentate și promovate diferite activități educative desfășurate, care au și rol de model pentru alți organizatori de activități de tip Junior Ranger. În meniul „INFO” sunt prezentate informații noi, precum și recomandări de instrumente și materiale utile, atât pentru juniori cât și pentru educatori. Pentru creșterea interactivității sunt integrate în website și postări facebook, instagram, albume foto, videoclipuri și playlist-uri (din canalul youtube Junior Ranger).

Prin intermediul website-ului vor fi promovate activități și proiecte similare, precum și materiale educative și informative realizate de diferite organizații și instituții din țară.


Informaţii suplimentare :
Tel. 0744.678674, e-mail: info@juniorranger.ro, www.juniorranger.rofb/JuniorRanger.RO


Dă mai departe ...

Postari similare