Filtru

Varsta

Varsta

Limba

Limba

Producator

Producator

Autori

Autori

An aparitie

An aparitie


Filtre active

365 de activitati in aer liber pe care trebuie...

365 de activități amuzante și inteligente, care îți vor dezvălui tainele naturii zilnic, de-a lungul unui an! Instrucțiunile clare, pas cu pas, și fotografiile explică exact ce trebuie să faci și cum, de la proiecte ușoare la unele mai ambițioase, ce necesită ajutorul unui adult.

 

Trebuie doar să-ți procuri materialele necesare (hârtie, nisip sau pământ) ca să le realizezi. Indiferent unde te afli, folosește ce ai la îndemână și explorează natura împreună cu familia și prietenii.

 

Cumpara:

7 poteci tematice din Romania

În ultimii ani, ca urmare a diverselor iniţiative, au apărut numeroase poteci tematice în ariile naturale protejate, acestea reprezentând o modalitate inedită de descoperire a zonelor protejate.

În această broşură te invităm să descoperi cele mai frumoase 7 astfel de poteci din România, în accepţiunea Asociaţiei de Ecoturism din România (AER) - 2011.

 

Descarcă:

Album Natura 2000 Romania

ALBUMUL Natura 2000 in Romania (2012) cuprinde prezentarea celor 5 regiuni biogeografice din Romania: Pontica, Stepica, Alpina, Continentala si Panonica insotita de aproape 250 de imagini semnificative, informatii geografice, geologice si biologice despre habitate si specii, un capitol special fiind dedicat pasarilor.

 

Descarcă:

 

Informatii suplimentare despre proiect:

Albumul exploratorului naturii

Albumul exploratorului naturii, nu numai că se dovedește a fi ușor de utilizat, ci și devine o sursă neepuizabilă de descoperiri, transformând complet modul în care percepi excursiile în aer liber.

 

În paginile acestui album, vei intra într-o călătorie captivantă, dezvăluind minunile secrete ale naturii. Informațiile inedite despre mediile de viață ale plantelor și animalelor, precum și relațiile complexe dintre ele, vor transforma fiecare expediție într-o explorare fascinantă a interconexiunilor din lumea naturală. 

 

Fiecare pagină devine astfel un nou pas, o nouă aventură, dezvăluind lucruri atât de diverse și captivante: semințe pline de mister, insecte elegante care zboară prin aer, pene cu culori incredibile, cochilii cu forme uimitoare, carapace ce ascund mici comori și alge ce dansează în apele lumii subacvatice.

 

Cumpără aici:

Apolodor pe crestele Carpaților

Al treilea volum din colecția Apolodor Explorator.

 

După o călătorie în Deltă și o alta pe Lună, Apolodor explorează acum Munții Carpați. Împreună cu Maimuțica și cu pisoiul Tiț, a pornit în drumeție să descopere, la pas, geografia României. Au cutreierat în lung și-n lat, au dat de munți mai mici și munți mai mari, râuri, lacuri, peșteri și vulcani noroioși.

 

Cumpăra cartea:

Atlas si determinator de pasari

Descarcă: 

 

“Atlas al speciilor de pasari de interes comunitar din Romania” conține informații despre speciile protejate si hărți de distribuție ale acestora, informații despre culoarele de migrație, zonele de cuibarit, SPA-uri, precum și aspecte legate de monitorizare, fotografii profesionale ale fiecărei specii și desene gravură tip atlas biologic.

 

Informatii suplimentare despre proiect:

Atlasul lumii

Explorează minunata noastră lume cu ajutorul sutelor de fotografii extraordinare ale oamenilor, locurilor și animalelor.

Steagurile viu colorate, informațiile interesante și textele ușor de citit ne prezintă bogățiile planetei noastre și ale culturilor, făcând din Atlasul Lumii o carte excelentă pentru începîtori, pe care o poți studia atât acasă, cât și la școală.

 

Cumpăra:

Binoclu pentru copii

Aceste binocluri sunt destinate in special copiilor de peste 3 ani, dar nu numai.

Avand dimensiuni mici, compacte, pot fi folosite la diferite activitati in aer liber - observarea insectelor, pasarilor și mamiferelor, activitati de camping și drumeții.

 

Cumpăra:

 

Atentie !!!

  • Nu privi niciodată direct către soare !

Botanica ilustrata

O enciclopedie pentru copii despre biodiversitatea vegetală.


Cu secole în urmă, curiozitatea științifică a determinat unele personae să fie interesate în a cunoaște mult mai multe despre biodiversitatea vegetală.

Catalogarea speciilor a devenit, de asemnea, o provocare pentru mulți și, cu timpul, studiul plantelor a prins contur, până la apariția botanicii ca știință.

 

Cumpără:


Product added to compare.