• Nou
    Plansa sistemul solar: Planetele sistemului solar

Sistemul solar este format din Soare împreună cu sistemul său planetar,

 

Acesta cuprinde opt planete mari, peste 100 de sateliți, peste 1800 de asteroizi cu orbite cunoscute, peste 600 de comete, o mulțime de meteoriti, gaz și praf cosmic. Timp de câteva mii de ani umanitatea, cu puține excepții, nu a recunoscut existența sistemului solar si care sunt planetele sistemului solar.

Oamenii credeau că Pământul se află în centrul Universului și este cu totul diferit de celelalte obiecte divine și eterice care se mișcă pe cer.

 

Planșa Planetele Sistemului Solar îi face pe copii să observe și să învețe planetele sistemului solar în ordine, cum sunt așezate, dimensiunile acestora față de Pământ, culoarea fiecăreia și cât de mare este de fapt Soarele.

Fiecare planetă are particularitățile ei care sunt date de compoziția acestora, iar din această planșă veți afla caracteristicile principale ale fiecarei planete: Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, dar și ale Soarelui.

Planșa "Planetele sistemului solar" este destinată copiilor cu vârsta peste 4 ani și cu siguranță nu trebuie să lipsească din școli, gradinițe sau casele dumneavoastră. Specificații

Dimensiuni: 68 x 48 cm Cartonată

 

 

5948495003524

Alte caracteristici

Colectie
Planse
Editura
Didactica Publishing House
ISBN
5948495003524
Limba
Romana

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.