„Am 94 de ani. Am trait o viata extraordinara. Abia acum apreciez cat de extraordinara. In tinerete simteam ca explorez salbaticia, ca traiesc in mijlocul naturii virgine - dar era o iluzie. Tragedia vremurilor noastre se intampla peste tot in jur, greu observabila de la zi la zi - pierderea locurilor salbatice ale planetei si a biodiversitatii ei. Am fost martorul acestui declin.

O viata pe planeta noastra este depozitia mea scrisa si o viziune pentru viitor. Este povestea felului in care am ajunsa sa comitem asta, cea mai mare greseala a omenirii, si a celui in care am putea sa o indreptam daca actionam acum. Avem o ultima sansa finala de a crea caminul perfect si a reface lumea minunata pe care am mostenit-o. Nu trebuie decat sa vrem.” - Sir David Attenborough

 

Cartea a fost scrisa si produsa in parteneriat cu WWF. World Wide Fund for Nature este una dintre cele mai importante organizatii internationale care deruleaza in peste 100 de tari proiecte pentru conservarea naturii. Impreuna cu WWF-Romania, te provocam sa citesti mesajul lui Attenborough si sa semnezi Legamantul pentru Pamant. 

Publica
PUB978-606-722-412-2

Alte caracteristici

An aparitie
2020
Autori
David Attenborough
Editura
Publica
Format
205 x 145 mm
ISBN
978-606-722-412-2
Limba
Romana
Nr. pagini
280

6 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.