Bedeleu (video)

Tot mai sus pe valea Arieșului, după ce trecem de satul Buru, stâncile Bedeleului situate la peste 1100m altitudine, veghează asupra așezărilor cuibărite pe firul văilor. Rând pe rând satele se înșiră sub munte: Vidolm, Ocoliș, Lunca Arieșului, Poșaga, Sălciua … Dar drumul nu se oprește aici, el urcă spre Câmpeni și tot mai sus spre țara de piatră a Apusenilor. Cele mai importante obiective turistice din regiune sunt: peștera Huda lui Papara, prăpăstiile (dolina) și casacada Vânatara, colțul Roșu de la Vidolm, rezervația de larice de la Vidolm, peștera Poarta Zmeilor, cascadele de travertin de la Șipote și mănăstirea SubPiatră.

Informatii suplimetare: TurdaTurism.RO – Masivul Bedeleu

Veniti sa descoperiţi Turda si Valea Ariesului. Avem multe poveşti de spus şi cunoastem multe din comorile ascunse ale acestor locuri. Tu trebuie doar sa te pornesti la drum !

Aici vei gasi filme si videoclipuri recomadate de noi, ce pun in evidenta cel mai bine aceste locuri … 


TurdaTurism.RO este o platforma online prin care se urmareste promovarea si sustinerea initiativelor care incurajeaza dezvoltarea locala responsabila si durabila, precum si a micilor afaceri locale care sustin dezvoltarea ecoturistica a a zonei.

Dă mai departe ...

Postari similare