Terminologia stiintifica referitoare la lumea animalelor este dificil de inteles, ceea ce ii face pe copii sa nu fie prea entuziasmati de subiect.
De aceea am initiat atractiva serie de enciclopedii Lumea Animalelor, care cuprinde titlurile: Pasari, Paianjeni si insecte, Mamifere, Amfibieni, Pesti, Balene si delfini, Primate, Creaturile marii si Dinozauri.
Fiecare dintre aceste carti are imagini frumos colorate, ciudatenii ale lumii animalelor si texte simplificate, care atrag atentia copiilor si ii fac sa studieze subiectul cu interes. De aceea, exista in cuprinsul cartilor si sesiuni de intrebari si raspunsuri, iar la final cate un glosar.
Aceasta enciclopedie vizuala, bogata in informatii, cuprinde tot ce trebuie sa stii despre corpul uman: de la modul in care functioneaza creierul pana la minunile ADN-ului. Ilustrata cu fotografii exceptionale si diagrame sugestive, ofera explicatii clare, constituind un grad valoros cu privire la modul in care functioneaza corpul uman.
Prima mea carte despre mari si oceane este o carte uimitoare: aflati cum aratau oceanele cu mii de ani in urma, ce vietuitoare se ascund in adancuri, ce nave le strabat, ce legende au inspirat sau cine le-a explorat intaia oara.
Ilustratiile atractive si textul bogat in informatii, dar usor de inteles, sunt motive in plus ca aceasta enciclopedie sa nu va lipseasca din biblioteca.
Cu ajutorul acestei enciclopedii vizuale cuprinzatoare copilul dumneavoatra va putea calatori prin lumea fascinanta a astrelor, familiarizandu-se cu diverse evenimente galactice: de la Big Bang la constructia unor telescoape extrem de mari.
Plina de date captivante, de fotografii impresionante si de imagini artistice generate pe calculator, bazate pe ultimele cercetari din astronomie, aceasta carte este un excelent ghid prin Sistemul nostru Solar, prin Universul nostru si chiar dincolo de el…
Primul meu dictionar de stiinta ilustrat explica direct si simplu tot ce le trebuie copiilor și părinților pentru a înțelege știința la nivel gimnazial. Această carte ajută la crearea unor baze solide pentru cunoaștere și succes în domeniile științei.
În urmă cu doua sute de ani, înainte de a fi descoperită fotografia, omul de știință Johannes van Berkhey, un naturalist pasionat, și-a propus să ordoneze regnul animal și să clasifice toate exemplarele cunoscute dupa familie, gen și specie.
Pentru a atinge un obiectiv atât de incredibil, și-a propus să adune cea mai completă colecție de ilustrații a timpului său, ajungând la aproape 6.500 de desene.
Tot acest material, care este, de fapt, o uluitoare enciclopedie ilustrată de zoologie, a intrat în colecția Cabinetului Regal de Istorie Naturală, primul muzeu spaniel deschis publicului, care s-a transformat în actualul Muzeu Național de Științe ale Naturii.
Ilustratii incredibile generate pe computer iti arata lumea animalelor asa cum nu ai mai vazut-o pana acum.
DESCOPERA o multime de creaturi, de la micutul purice de apa la uriasa balena albastra.
DESCOPERA detalii uimitoare despre viata animala, de la anvergura aripilor unui fluture, la dintii ca niste pumnale ai unui tigru si la pintenul veninos al unui ornitorinc.
DESCOPERA cum comunica furnicile, cum isi protejeaza pinguinii puii si de ce cameleonii isi schimba culoarea.
Explorează minunata noastră lume cu ajutorul sutelor de fotografii extraordinare ale oamenilor, locurilor și animalelor.
Steagurile viu colorate, informațiile interesante și textele ușor de citit ne prezintă bogățiile planetei noastre și ale culturilor, făcând din Atlasul Lumii o carte excelentă pentru începîtori, pe care o poți studia atât acasă, cât și la școală.
Aceasta carte incantatoare este plina cu sugestii pentru copii in legatura cu ce pot vedea si face afara, in mijlocul naturii: de la a privi florile, pomii si animalele, pana la a sari in baltoace sau a merge la sanius.
Imaginile atractive incluse aici ilustreaza o multitudine de lucruri pe care cei mici le pot observa in natura si despre care sa discute apoi impreuna cu prietenii, parintii sau profesorii lor.