Terminologia stiintifica referitoare la lumea animalelor este dificil de inteles, ceea ce ii face pe copii sa nu fie prea entuziasmati de subiect.
De aceea am initiat atractiva serie de enciclopedii Lumea Animalelor, care cuprinde titlurile: Pasari, Paianjeni si insecte, Mamifere, Amfibieni, Pesti, Balene si delfini, Primate, Creaturile marii si Dinozauri.
Fiecare dintre aceste carti are imagini frumos colorate, ciudatenii ale lumii animalelor si texte simplificate, care atrag atentia copiilor si ii fac sa studieze subiectul cu interes. De aceea, exista in cuprinsul cartilor si sesiuni de intrebari si raspunsuri, iar la final cate un glosar.
Cartea anotimpurilor. - O calatorie prin natura fascinanta a lumii.
În această enciclopedie superb ilustrată sunt prezentate cele mai frumoase și mai impresionante scene din lumea naturii, care se petrec chiar sub ochii noștrii, în fiecare an. Această carte captivantă va transporta cititorii de pe tot globul, învățându-i despre diferitele tipuri de vreme și animale sălbatice de pe tot globul.
Aceasta enciclopedie vizuala, bogata in informatii, cuprinde tot ce trebuie sa stii despre corpul uman: de la modul in care functioneaza creierul pana la minunile ADN-ului. Ilustrata cu fotografii exceptionale si diagrame sugestive, ofera explicatii clare, constituind un grad valoros cu privire la modul in care functioneaza corpul uman.
Aceasta carte inspirata de natura va deveni cel mai bun prieten al copiilor fascinati de lumea inconjuratoare, de animalele si pasarile pe care le pot intalni in padure, pe camp, langa ape sau in parcurile din orase.
Bogata in informatii si minunat ilustrata, enciclopedia prezinta detaliat peste douazeci de vietuitoare, urmarite de-a lungul celor patru anotimpuri, in habitatele lor obisnuite.
Prima mea carte despre mari si oceane este o carte uimitoare: aflati cum aratau oceanele cu mii de ani in urma, ce vietuitoare se ascund in adancuri, ce nave le strabat, ce legende au inspirat sau cine le-a explorat intaia oara.
Ilustratiile atractive si textul bogat in informatii, dar usor de inteles, sunt motive in plus ca aceasta enciclopedie sa nu va lipseasca din biblioteca.
O enciclopedie pentru copii despre biodiversitatea vegetală.
Cu secole în urmă, curiozitatea științifică a determinat unele personae să fie interesate în a cunoaște mult mai multe despre biodiversitatea vegetală.
Catalogarea speciilor a devenit, de asemnea, o provocare pentru mulți și, cu timpul, studiul plantelor a prins contur, până la apariția botanicii ca știință.
De ce are colibriul ciocul atat de lung? Cum calatoresc puii de cangur? Cum de sunt rechinii vanatori atat de buni?
Descopera raspunsurile incredibile la aceste intrebari, alaturi de multe alte informatii interesante, in aceasta enciclopedie perfecta pentru copiii curiosi.
Exista oare viata pe alte planete? Cat de departe este cea mai apropiata stea? Vor pasi vreodata oamenii pe Marte?
Afla raspunsurile citind aceasta minunata enciclopedie bogata in cunostinte de specialitate, informatii uimitoare si ilustratii extraordinare ale spatiului cosmic.
Prima mea carte despre natura si ecologie reprezinta un sprijin educativ valoros, pentru ca va ajuta sa descoperiti impreuna raspunsuri la intrebari si sa folositi cunostintele dobandite drept puncte de plecare pentru explorari viitoare.
Cu ajutorul cartii, copilul va descoperi lucruri esentiale despre stiinta, animale, natura si ecologie si isi va dezvolta limbajul.
Ilustratiile atractive si textul bogat in informatii, dar usor de inteles, sunt motive in plus ca aceasta enciclopedie sa nu va lipseasca din biblioteca.
Cum se formeaza tornadele? Cum supravietuiesc animalele in desert? Care este cel mai innorat loc de pe Pamant?
Descopera raspunsurile incredibile la aceste intrebari, alaturi de multe alte informatii interesante, in aceasta enciclopedie perfecta pentru copiii curiosi.