Bun venit micule biolog! Iti place sa te joci in aer liber? Sau iti place sa descoperi frumusetile naturii? Pe parcursul anului se produc multe schimbari. Cartea micului biolog te va familiariza cu aceste schimbari ale anotimpurilor.
Porneste la drum de fiecare data avand aceasta carte asupra ta! Compara ceea ce ai invatat din carte cu ceea ce descoperi in gradina in parc, prin paduri, pajisti, campuri paraie.
Cu ajutorul acestei carti interesante isi incep copiii calatoria lor exploratoare!
Cartea micului biolog ofera raspuns la orice astfel de intrebare, fiind creata dupa anotimpurile anului. Oare ciripitul carei pasari este acesta? Ce cultura de cereale creste aici? De unde vine ceata toamnei?
Parcurge paginile despre primavara, vara, toamna si iarna si vei afla unde si cand poti observa animalele, plantele si fenomenele naturale cel mai bine.
Primavara - Plantele inmuguresc, pomii infloresc si semintele germineaza.
Vara - Campuri verzi, caldura mare si ploi calde.
Toamna - Se coc fructele, iar frunzele pomilor se vestejesc si cad. Diminetile sunt reci si cade ceata densa.
Iarna - Fulgii de zapada danseaza prin aer. Lacurile sunt inghetate, pomii desfrunziti. Natura se odihneste sub o patura albă, pana cand Soarele topeste zapada si natura reinvie.
Se adreseaza copiilor cu varsta peste 8 ani pasionati de natura.
Bun venit micule biolog! Iti place sa te joci in aer liber? Sau iti place sa descoperi frumusetile naturii? Pe parcursul anului se produc multe schimbari. Cartea micului biolog te va familiariza cu aceste schimbari ale anotimpurilor.
Porneste la drum de fiecare data avand aceasta carte asupra ta! Compara ceea ce ai invatat din carte cu ceea ce descoperi in gradina in parc, prin paduri, pajisti, campuri paraie.
Broșura este structurată pe 3 capitole, primul capitol conține informații generale despre mamifere, al doilea informații specifice despre speciile faunistice din Muntii Trascăului, iar în al treilea capitol se regăsesc jocuri, pe care vă invităm să le încercați!
Daca esti preocupat de viata pasarilor din tara noastra si din alte locuri, cu ajutorul jetoanelor vei afla unde traiesc, cu ce se hranesc, cum se inmultesc, unde ierneaza si multe alte lucruri.
Cu ajutorul jetoanelor din seria Micul biolog inveti intr-un mod placut lucruri noi, pe care apoi iti vei dori sa le descoperi in natura.
Cartea ilustreaza peste 30 de specii de fluturi, imagini minunate insotite de tot atatea autocolante pe care micii cititori se vor distra sa le lipeasca intr-un decor pliabil.
Textele cuprind atat explicatii usor de inteles si de retinut, cat si detalii din incredibila lume a fluturilor.
Este un mijloc ideal de a-i imbia pe cei mici sa plece in excursii in natura, unde pot observa fluturii in cadrul lor natural.
Cum arata un orasel in preajma Craciunului? Sa zicem ca seamana mai degraba cu un musuroi de furnici, cu oameni care forfotesc, alearga de ici-colo dupa cadouri si multe alte lucruri deosebit de importante. Singurul punct de reper sigur este Mos Craciun, care se apropie incet si linistit, fiind prezent in fiecare pagina a cartii. Nu va dezvaluim spre ce anume se indreapta, va spunem doar ca de data aceasta nu vine cu sania.
Stii sa deosebesti bradul de molid? Jetoanele te vor ajuta!
Cu ajutorul jetoanelor din seria Micul biolog inveti intr-un mod placut lucruri noi, pe care apoi iti vei dori sa le descoperi in natura.
Vei descoperi cele mai raspandite specii de arbori din tara noastra si din Europa, unde cresc, forma frunzelor, cand infloresc, tipuri de fructe si multe alte informatii.
Cartea prezinta peste 45 de specii de copaci, cu frunze, flori si seminte, imagini minunate insotite de tot atatea autocolante pe care micii cititori se vor distra sa le lipeasca intr-un decor pliabil.
Textele cuprind atat explicatii usor de inteles si de retinut, precum si cateva detalii stiintifice despre viata arborilor, adevarati strajeri tacuti ai vietii pe planeta noastra.
Pretutindeni in jurul nostru intalnim copaci; aflati cum sa-i recunoasteti si ce vor sa ne transmita!
Cine iese din ou acolo sus, in cuib, si cine se naste in vizuina de sub pamant?
Cine se naste in padure si cine in campie?
Este usor sa observam puii animalelor domestice, dar ca sa descoperim tainele animalelor salbatice trebuie sa patrundem in lumea lor, asteptand sansa sa le zarim.
Cu ajutorul sistemului de ghidare genial și al pictogramelor aferente fiecărei specii căutarea va fi rapidă și precisă. Sunt prezentate 900 de specii de animale și plante în 1350 de fotografii color – cu până la 5 fotografii pentru o specie.
Broșura este structurată pe 3 capitole, primul capitol conține informații generale despre păsări, al doilea informații specifice despre speciile de păsări din Muntii Trascăului, iar în al treilea capitol se regăsesc jocuri, pe care vă invităm să le încercați!
We are looking for young speleologists to become junior rangers. In the Junior Cave Scientist activity book, you will explore the fascinating and fragile underground world of caves, learn about the National Park System, and complete fun educational activities.
Download the Junior Cave Scientist Activity Booklet:
NOTE: This is a publication of the National Park Service. It contains copyrighted material, and is being made available exclusively in this format for non-commercial educational purposes. The publication can not be reformatted or sold.
Broșura este structurată pe 3 capitole, primul capitol conține informații generale despre herpetofaună, al doilea informații specifice despre speciile de reptile și amfibieni din Muntii Trascăului, iar în al treilea capitol se regăsesc jocuri, pe care vă invităm să le încercați!
Cartea ilustreaza peste 40 de specii de animale si de plante, insotite de autocolante pe care micii cititori se vor distra sa le lipeasca intr-un decor pliabil.
Textele cuprind atat explicatii usor de inteles si de retinut, cat si unele fapte uimitoare despre existenta pasarilor si a plantelor acvatice, adevarate miracole ale lumii vii.
Daca imaginea chipului vostru reflectata in undele unui lac vi se pare un mister, asteptati doar sa aflati ce se ascunde sub oglinda apei!